Proiecte

Încă de la inaugurarea noastra în anul 2000, am furnizat soluții informatice atât pe piața din România, cât și în afara acesteia.  Am participat la multiple parteneriate și proiecte derulate prin finanțări europene, iar recent am pătruns și pe piața americană.

Proiecte SUA

Info World a intrat pe piața americană în anul 2008, printr-un parteneriat care a dezvoltat stații de diagnostic ThinkClient pentru PACS, împreuna cu Asociația de Veterani. De atunci, am menținut un parteneriat apropiat cu Medicasoft și continuăm să fim prezenți pe piața din America.

ehr.NXTcertificare-complete-ehr-ambulatorycertificare-complete-ehr-inpatient

Software-ul Electronic Health Record (EHR) este capabil, eficient, precis și ușor de utilizat. Generația EHR este, de asemenea, deschisă, interoperabilă, personalizabilă și implementează tehnologii cloud. Platforma ehr.NXT este certificată pentru utilizare, oferind suport EHR prin folosirea celor mai noi tehnologii și proiectare bazată pe standardele actuale ale industriei.

Componente cheie ale ehr.NXT sunt:

    • FHIR (Fast Healthcare Interoperability Resources)
    • Interfețe deschise
    • Set de tehnologii scalabile, de înaltă performanță
    • Tehnologie cloud

Recent am obținut certificarea modulului „EHR Meaningful Use Stage 2” pentru modulele funcționale „Ambulatory” și „Inpatient”, adoptate de către Secretariatul Departamentului de Sănătate şi Servicii Umane din S.U.A.

HealthCenter

certificare-ehr-module-2certificare-ehr-module-1
HealthCenter (HC) este un portal web dedicat pacienților și manager al datelor medicale personale, ce pune informațiile medicale la dispoziția utilizatorului. Pacienții pot utiliza HC-ul pentru a accesa și administra propriile date medicale. Aceste date pot fi comunicate în siguranță către alți furnizori de servicii medicale și unificate într-o singură bază de date. Folosind HC-ul, utilizatorii își pot administra informațiile medicale, folosind o interfață web ușor accesibilă. Alți furnizori de servicii medicale pot folosi HC pentru a crește gradul de implicare al pacienților și pentru a le oferi acestora un portal web certificat prin care să acceseze datele medicale de care au nevoie.

Recent am obținut certificarea modulului „EHR Meaningful Use Stage 2” pentru modulele funcționale „Ambulatory” și „Inpatient”, adoptate de către Secretariatul Departamentului de Sănătate şi Servicii Umane din S.U.A.

HISP

imghisp
Acest proiect a contribuit la crearea unor servicii care să ajute la transmiterea mesajelor direct securizate și la gestionarea relațiilor de încredere între emițător și receptor. Mesajele sunt procesate de sistemele noastre securizate în cloud, fără necesitatea instalării de software local. Serviciile au fost realizate pentru performanță, scalabilitate, securitate, și pot manipula fără probleme traficul mare de mesaje. Proiectul continuă să ofere o interfață bazată pe standarde securizate, care permit integrarea mai ușoară a mesajelor direct securizate într-un flux de lucru obișnuit, precum și o conectare mai ușoară a EHR-ului la portalul pacientului și a altor aplicații medicale.